Vau Klub

A Vau Klub várja azokat az 1-3 év közötti gyermekeket, akik még nem járnak bölcsődébe, óvodába, de szívesen járnak olyan közösségbe, ahol képességeik kibontakozhatnak.

Amit a Vau Klubról tudni érdemes

A Vau Klub 30 perces foglalkozása alatt megismerkedünk a kutyusokkal (alkalmanként egy kutya várja majd a gyerekeket: Zserbó vagy Mangó), megtanuljuk a helyes közeledést, simogatást, etetést, miközben nagyon sokat mondókázunk és énekelünk.

Minőségi időt tölthetsz gyermekeddel, aki kortársi közegben, vizsgázott, tanusítvánnyal rendelkező terápiás kutyák bevonásával bontakoztatja ki képességeit. Megismerkedhettek a felelős állattartás alapjaival, miközben sok évszakhoz, ünnepkörhöz kapcsolódó mondókát tanulunk.

Foglalkozások és jelentkezés

KutyAngyal Napközijében (Zalaegerszeg, Ady Endre utca 45-47. a Petőfi és az Ady Endre utca sarkán) heti rendszerességgel,  minden kedden két csoportban várom majd a gyerkőcöket, 9:00 és 10:00 kezdéssel.

Minden hétfő reggel 8:00-kor a Vau Klub KutyAngyal Facebook csoportban egy időzített posztban kerül feltöltésre egy-egy Google drive táblázat, ahol az egyes adatok megadása után válik érvényessé a jelentkezés. 

Csoportonként 5 gyermek és gyermekenként 1 fő felnőtt kísérő érkezhet. Amennyiben egy csoportnál betelik az 5 fő, további 5 fő jelentkezhet várólistára, akiket telefonon értesítek abban az esetben ha felszabadulna egy hely. Kedd reggel egy külön posztban összesítem az egyes csoportok résztvevőinek névsorát.

Hogyan érkezzünk a foglalkozásra?

A főépület ajtaját kulccsal zárjuk. Minden foglalkozás előtt 5 perccel nyitom az ajtót (8:55 és 9:55). A babakocsik és járgányok a földszinten helyezhetők el, itt biztonságban lesznek, nem nyúl hozzá senki sem. A foglalkozások KutyAngyal Napközijében az 1. emeleten lesznek, sajnos akadálymemtesítés és lift nincs, lépcsőn tudtok felmenni a terembe. Kérem, hogy pontosan érkezzetek, mert egy csapatban tudok beengedni mindenkit, és a foglalkozás végén is együtt megyünk le és engedem ki a csoportot.

Mit vigyünk/ne vigyünk a foglalkozásra?

Kényelmes, sportos ruhában érkezzetek, többnyire a földön, játszószőnyegen foglalunk majd helyet.Kényelmes mamusz vagy zokni legyen a lábatokon. Kérlek a terembe ne hozzatok ételt, italt, plüss játékot, "nyunyókát". Ezek elvonhatják a résztvevők és a kutya figyelmét is.  

Felkeltettem az érdeklődésedet?

Csatlakozz a Vau Klub közösségéhez!

© KutyAngyal - Tolnai Tímea és terápiás kutyái
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el