Rólunk


KutyAngyal

Tolnai Tímea és terápiás kutyái

Tolnai Tímea vagyok pedagógus, állatasszisztált foglalkozásvezető, terápiás kutya felvezető és habilitációs kutyakiképző.

2012-ben a Pécsi Tudomány Egyetemen szereztem diplomát magyar nyelv és irodalom-tantervfejlesztő Ma szakon. Az egyetem alatt és az egyetem után is igyekeztem minél szélesebb körű tapasztalatokat szerezni, így dolgoztam hátrányos helyzetű fiatalokkal, fogyatékos személyekkel, gyerekekkel és felnőttekkel, intézményes és intézményen kívüli keretek között is.

Fejlesztő pedagógusi munkakörömben ismerkedtem meg az állatasszisztált foglalkozások módszertanával és foglalkozásvezetőként úttörőként honosítottuk meg ezt a fajta terápiát egy helyi szociális-, bentlakásos intézményben terápiás kutya felvezető közreműködésével.

Az állatasszisztált foglalkozásokon szerzett élmények annyira magával ragadtak, hogy először Zserbóval majd később Mangóval is sikeres terápiás vizsgát tettünk, azóta pedig rendszeresen dolgozunk Zala megyei intézményekben, illetve egyéb intézményen kívüli programokon veszünk részt, mint terápiás páros.


Játékos tanulás KutyAngyalokkal

Az állatasszisztált foglalkozások bármilyen intézményi és intézményen kívüli foglalkozáson alkalmazhatók, mint pedagógiai módszertani eszköz és motiváció.

 Célja és tartalma igazodik az adott foglalkozás résztvevőihez, elvárásaihoz.

Állatasszisztált lehet egy csapatépítő foglalkozás felnőttek számára, játékos sorverseny egy születésnapon, egy olvasás vagy matematika óra épp úgy, mint egy mozgásfejlesztő rehabilitációs foglalkozás.


KutyAngyal Születésnap

Napközim helyszínén vállaljuk születésnapi zsúrok teljes körű megszervezését és lebonyolíltását a játékoktól  a tortán át igény szerint fotózással, "szülőmegőrzővel" természetesen mindezt állatasszisztált formában "kutyásan".

A teljes szolgáltatási lista és árak megtekinthetőek: itt.

KutyAngyal Napközi

2021 februárjában terápiás kutyával asszisztált foglalkoztató napközit nyitottam Zalaegerszeg belvárosában.

6-14 év közötti gyermekek számára biztosítok délutáni napközit ahol a gyermekek egyénre szabottan, kiscsoportban (5-6 fő) tanulhatnak és készülhetnek fel az iskolai kihívásokra, szakképzett pedagógus mellett, terápiás kutyákkal motiválva.

Bővebben: itt.


Felügyeleti szerveink:

© KutyAngyal - Tolnai Tímea és terápiás kutyái
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el