Nyári programok

Állatasszisztált foglalkozásokkal és sok-sok játékkal várok minden kedves
- 6-12 év közötti gyermeket egy vidám hangulatú,
- terápiás kutyákkal asszisztált rendhagyó minitáborba.

Június 16-án Zalaegerszegen, KutyAngyal Napközijében.

8:00-16:00 között KutyAngyal Napközijében Zalaegerszegen az Ady Endre u. 45-47. szám alatt várják a gyerekeket. (érkezés: 7:30-tól, távozás 16:30-ig)

Ára:
18.000 Ft/ fő


Maximális létszám: 10 fő

Az ár tartalmaz:

- meleg ebéd

- haza vihető ajándékok

- minden szükséges kelléket és eszközt.

Jelentkezés az alábbi elérhetőségek valamelyikén lehetséges: 

KutyAngyal - Tolnai Tímea és terápiás kutyái

kutyangyal@gmail.com
+3630/6297115


Jelentkezz még ma!

Gyermeked óvodás? Szereti a kutyusokat? Szülőként fontosnak tartod, hogy inspiráló környezetben bontogathassa szárnyait és felkészülten vágjon bele az iskolai kihívásokba? Akkor ez a foglalkozássorozat Nektek való!

Kollégámmal Sulyok Eleonórával 5 hetes "DISZ"-prevenciós foglalkozássorozatot hirdetünk két korcsoport számára.

Mit kínálunk? 

június 27-től 5 héten át keddenkéntkét korcsoport számára (ősszel iskolát kezdőknek és 4 év feletti iskolát még nem kezdők számára) iskolába készülők számára 8:30-10:00 között 90 perces foglalkozás keretében segítünk, hogy minél könnyebb legyen az intézményi váltás iskolát még nem kezdők számára készségfejlesztő foglalkozásaink 60 perces időtartamban segítenek, az iskolaérettség elérésében játékos keretek között állatasszisztált formában terápiás kutyákkal segítve.

Miben segítenek a foglalkozások? 

prevenciós jelleggel segítünk megelőzni a diszlexiát, diszgráfiát, diszkalkuliát játékos foglalkozásainkon a figyelem, koncentráció, téri tájékozódás mellett több készségterületet is érintünk majd.

Hol lesznek a foglalkozások? Zalaegerszeg belvárosában KutyAngyal Napközijében (Zalaegerszeg, Ady Endre u. 45-47.)

Kik vagyunk mi? 

Sulyok Eleonóra tanító, gyógypedagógus 2000 óta foglalkozik eltérő- illetve tipikus fejlődésmenetű gyermekekkel és fiatalokkal. Célja, hogy játékos formában, változatos eszközökkel és módszerekkel segítse a gyermekekben rejlő csodák kibontakozását. Tolnai Tímea pedagógus, állatasszisztált foglalkozásvezető és terápiás kutya felvezető tíz éves pedagógusi pályája során az élménypedagógia eszközeit helyezte előtérbe. Terápiás kutyáival jelenleg a bölcsődés korosztálytól segít a gyerekeknek képességeik kibontakoztatásában.

Tetszik amit olvastál? Kérdésed van? Jelentkeznél? Fordulj hozzánk bizalommal:Sulyok Eleonóra+3630/820-6133Tolnai Tímea +3630/629-7115

Ára: 9000Ft/alkalom (az öt alkalom egyösszegben fizetendő az első foglalkozás alkalmával)


Nyáron tematikus napokkal vár minden 5-12 év közötti gyermeket a Zalai Kutyasuli Terápiás csoportjából Dr. Nagy Erzsébet és Tolnai Tímea és terápiás kutyái Andi, Borcsa, Mangó, Zserbó.

 
Idén egy-egy különleges napon megnyitja kapuit a Zalaegerszegi Kutyasuli ,ahol reggeltől egészen délutánig ismerkedhetnek a részt vevők a felelős állattartással, kommunikációval, kutyás sportokkal

 
Velünk tartanál? Kérdésed van?
Bővebb információ és jelentkezés:Dr Nagy Erzsébet +3630/820-6133 Tolnai Tímea +3630/629-7115

Ár: 18.000 Ft/nap/fő mely tartalmazza a meleg ebéd árát.

© KutyAngyal - Tolnai Tímea és terápiás kutyái
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el